Aanbieding

Furutech Absolute Power-15Plus € 435,00 € 399,00

Gastenboek

  • 08-07-2020 - Een voorgemonteerd stekkerblok en voorgemonteerde power cable besteld bij Erik....  lees meer
  • 02-07-2020 - Topservice en supersnel geleverd. Had aanvankelijk de verkeerde connectors besteld...  lees meer
  • 27-06-2020 - Wederom top geregeld door Erik!
    Op een donderdag mailtje met bestelling...  lees meer
Plaats een bericht
Vorige Artikel 6 van 6 Volgende

PS Audio NuWave DAC demo model

€ 1.295,00 € 795,00

PS Audio NuWave DAC demo model in nieuwstaat. Van 1295 voor 795 euro.

Binnen gekregen met krasje op bovenkant, nieuwe bovenkant is er bij, kan er indien gewenst opgezet worden. 

De NuWave DAC (NWD) is (prijs/kwaliteit) een bijzonder revolutionair product, gebaseerd op de alom geroemde PerfectWave DAC . De NuWave DAC accepteert input van om het even welke digitale bron, ook asynchrone USB tot 192Khz in 24 bit.

 De NuWave DAC heeft zowel RCA (single ended) als XLR (gebalanceerde) uitgangen en biedt streaming mogelijkheden in combinatie met muziek management software als iTunes, J River in combinatie met een iPhone of Droid controller.


•Asynchrone USB 192kHz
•drie digitale ingangen
•low jitter PerfectWave clocks
•native modus
•Ingebouwde digitale lens
•High current klasse A output stage
•RCA (single-ended) en XLR (gebalanceerde) uitgangen
•Burr Brown 24 bit DAC chip
•Made in Boulder, USA


De NuWave DAC is de eerste in een nieuwe reeks betaalbare hgh-end DAC`s van PS Audio. Met zijn open en ruimtelijk klankkarakter brengt de NuWave DAC je geliefkoosde muziek opnieuw tot leven, om het even of die nu van een CD speler of een computer komt.

De NuWave DAC beschikt over de nieuwste generatie, volledig gebalanceerde Burr Brown chips met een resolutie tot 192Khz en 24 bit, 123dB dynamische performantie en een ongelooflijke lage THD van 0.0005% !

 De NWD heeft differentiële outputs, achtvoudige oversampling filters, Native modus, een XMOS asynchrone USB processor en nieuwe, lage jitter klokken die mee zorgen voor een verbazend `live` gevoel. We zouden geen PS Audio heten mochten we de NWD niet uitgerust hebben met een extreem grote voeding om de performantie tot een zeldzame hoogte in zijn klasse op te tillen.

De NWD is een klasse A, volledig gebalanceerd ontwerp en gebruikt een output stage vergelijkbaar met een eindversterker.

Dit is met name heel belangrijk voor de klankkwaliteit van de DAC, het biedt ondermeer bijzondere mogelijkheden naar plaatsing toe omdat het gebruik van lange interconnects (XLR) mogelijk is, zonder ook maar het minste kwaliteitsverlies.

Dé uitdaging om muziek open, ruimtelijk en analoog klinkend te houden is het gebruik van chip op-amps volledig uit te sluiten.

Chip op-amps worden gebruikt in de grote meerderheid van de DAC`s op de markt vandaag. Ondanks dat deze helemaal niet slecht zijn hebben ze toch niet de openheid en `sweetness` van een volledig discreet opgebouwd klasse A circuit.

 De NWD beschikt over een 100% klasse A FET gebaseerde output stage. We gebruiken hiervoor heerlijk analoog klinkende FET`s bij de inputs en krachtige lage ruis bipolaire transistors voor de gain in combinatie met een lage impedantie output stage.
 
fraaie review door Christiaan Punter: http://hifi-advice.com/PSAudio-NWD-review.html