PS Audio P10 Power Plant

Vorige Artikel 7 van 7
€ 6.995,00

P10 Power Plant

Onze grootste én meest geavanceerde wisselstroom re-generator, de PerfectWave Power Plant 10, is het ultieme toestel voor de aanlevering van perfecte stroom aan uw audio/video installatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het hart van de PerfectWave Power Plant 10 is een interne, hoog vermogen analoge versterker die perfect geregelde wisselstroom produceert met extreem lage vervorming en een ultra lage uitgangsimpedantie. PS Audio's gepatenteerde sinus golf technologie als CleanWave en MultiWave bieden u de mogelijkheid, om systeem specifiek, uw installatie te gaan fijn tunen. Met een eenvoudige druk op het touchscreen display controleert u alle belangrijke functies.

De PerfectWave Power Plant 10 levert continu tot 1250 Watt en 70 Ampère geregelde stroom en hij doet dit ongelooflijk snel dankzij zijn ingebouwde reserves, mede daardoor wordt uw set een stuk dynamischer.

 

Waarom heeft u een Power Plant nodig ?

Alles wat we horen in een audiosysteem is in een of andere vorm gemoduleerde wisselstroom. Hetzelfde gaat ook op voor een videosysteem, alles wat je ziet is ook opgebouwd vanaf wisselstroom. Spijtig genoeg is onze liefde voor de best mogelijke reproductie van opgenomen geluid of beeld afhankelijk van de stroom die ons aangeleverd wordt door de energieleveranciers. Wisselstroom is het fundament van elk audio/video systeem.
In de meer dan 50 jaar dat high-end audio evolueert hebben we geleerd dat de stroom die ons aangeleverd wordt alles behalve zuiver en stabiel is en zelfs vaak van heel slechte kwaliteit is. 

psaudio_npc_inside_aspera
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De PS Audio PerfectWave Power Plant is dé oplossing voor dit probleem, hij gebruikt de aangeleverde stroom alleen om nieuwe, stabiele stroom te genereren en biedt zo de mogelijkheid aan de componenten in uw systeem om het beste van zichzelf te geven. De Power Plants worden beschouwd als dé belangrijkste component in een A/V systeem. Met een PerfectWave Power Plant zal je set altijd in staat zijn optimale performantie te leveren.

Als het status quo niet meer voldoet... 
U heeft aanzienlijk geïnvesteerd in uw liefde voor muziek, van een belangrijke persoonlijke investering tot voor sommigen, een klein fortuin; allemaal om een zo getrouw mogelijke weergave van uw audiosysteem te verkrijgen. En zelfs al heeft u de beste en duurste apparatuur in huis, uw electriciteitsleverancier helpt u niet echt verder. U heeft absoluut goede, zuivere en stabiele wisselstroom nodig om uw set optimaal te laten presteren. 

Spijtig genoeg is de stroom die uw huis binnen komt alles behalve zuiver, maar vervormt, vuil en helemaal niet stabiel. De tijd om u daar zorgen over te maken is nu voorbij. De PerfectWave Power Plant P10 neemt wisselstroom aangeleverd door uw leverancier, vormt deze om naar gelijkstroom en genereert dan nieuwe, zuivere en stabiele wisselstroom. 

Sinds meer dan 13 jaar produceren de Power Plants over heel de wereld perfecte wisselstroom en helpen zo audio en video liefhebbers om het allerbeste uit hun installatie te halen.

De P10 helpt uw systeem draaiende te houden én energie te besparen
Onze nieuwste netwerktechnologie aan boord van de P10 levert ongeziene controle en monitoring van van al uw aangesloten apparatuur. Herstart automatisch routers, modems en andere netwerkcomponenten als internet of je thuisnetwerk uitvalt. 

Plan wanneer bepaalde toestellen aan of uitschakelen en optialiseer aldus uw stroomverbruik. Krijg automatisch emails wanneer er stroomstoringen optreden, de PerfectWave Power Plant reageert volledig zelfstandig dank zij de PS Audio connected technologie en PS Audio's unieke Global Net servers. 

Zodra uw systeem gevoed wordt door een PS Audio PefectWave Power Plant hoeft u alleen nog maar het web op te gaan met om het even welk toestel dat toegang tot internet heeft. Een iPhone, Blackberry, notebook enz. en naar het controle scherm te gaan op de PS Audio Global net servers. Van op deze pagina kan je elke aangesloten zone controleren, herstarten, aan of uitzetten of hun status controleren, zo eenvoudig is het. 

Sinds meer dan 13 jaar produceren de Power Plants over heel de wereld perfecte wisselstroom en helpen zo audio en video liefhebbers om het allerbeste uit hun installatie te halen.


Monitor de hartslag van je systeem


command_psaudio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De P10 controleert de kwaliteit van de netstroom en rapporteert alle problemen aan u via de webpagina of door middel van emails verzonden naar elk email adres dat u verkiest. 

De P10's 'real time' en het on-line controlesysteem volgt piekstromen, voltage niveau's, stroomafname en stroomkwaliteit gemeten aan de hand van de THD, (Total Harmonic Distortion) op de lijn. Je kan dit doen zone per zone, om het even wanneer, dag of nacht. De P10 zorgt ervoor dat uw set klaar staat als je hem nodig hebt. 

Deze data wordt opgeslagen op de Global Net servers en is beschikbaar via de webinterface voor de P10. Klanten en hun dealers kunnen kijken naar de stroomkwaliteit oer een bepaalde periode, specifiek zoeken naar een welbepaald tijdstip gedurende de dag om uit te vinden of er een stroomprobleem is opgetreden. 

Ga voor groen
Met een P10 in uw set kan je niet alleen de algemene status van je systeem of de stroomvoorziening nakijken, maar ook emails ontvangen om eventuele problemen te melden. Daarnaast kan u op de P10 verschillende periodes instellen waarop uw set met vakantie mag, of de set op welbepaalde tijdstippen laten aan en uitschakelen zodat u geen onnodige energie verbruikt. Je kan dit doen zone per zone, om het even wanneer, dag of nacht. De P10 zorgt ervoor dat uw set klaar staat als je hem nodig hebt. Op de controlepagina van uw P10 op het web staat een handige kalender, gewoon de dagen en tijdstippen aanklikken waarop je het systeem aan of uit wil en dat is het, de rest doet de P10.
 

splitter

 

 

Specificaties

TRV-A300SER

 • Geregenereerde wisselstroom
 • Sinus golf met extreem lage vervorming
 • 100 keer lagere uitgangsimpedantie
 • MultiWave en CleanWave
 • Real Time oscilloscoop
 • Ingebouwde THD analyse
 • Kleuren aanraakscherm met album cover art
 • 1250 Watt continu uitgangsvermogen
 • 70 Ampère piekstroom
 • 9 Schucko uitgangen (EU versies)
 • Individuele zones instelbaar langs het display
 • Verkrijgbaar in zwart en zilver

 

© 2011 - 2023 Jouw Hifi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel