Aanbieding

Gastenboek

 • 22-05-2018 - Vrijdag 18 mei, na telefonisch advies van Erik, 2 Belden...  lees meer
 • 10-05-2018 - Setje luidsprekerkabels van Inakustik besteld op donderdag 3 mei, betaald...  lees meer
 • 22-04-2018 - Het is altijd moeilijk om de juiste mensen te vinden...  lees meer
Plaats een bericht

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Dick Groenhart
  Vrijdag 18 mei, na telefonisch advies van Erik, 2 Belden 19364 netsnoer doe-het-zelf pakketten van 1 meter besteld; de volgende dag in huis. De montage van het geheel is wel even een klusje, maar dat resulteert in een paar fraai ogende netsnoeren. Vervolgens de huis-tuin-en-keuken netsnoeren van de versterker en de cd-speler vervangen door de Belden netsnoeren. Ik had, eerlijk gezegd, subtiele verschillen verwacht, maar de verbetering was echt enorm. Kortom, een echte aanrader.
 • Geplaatst door Hein Wolda
  Setje luidsprekerkabels van Inakustik besteld op donderdag 3 mei, betaald en op de dinsdag erna in de bus. Snelle respons op de bestelling via "contact", en ja een "winkelwagen" zou mooi zijn maar dit werkt ook.

  Kabels zagen er prima uit maar beter nog: ze klinken fantastisch.

  Ga deze site regelmatig bezoeken want ik heb nog eea op de wensenlijst staan.
 • Geplaatst door Hank
  Het is altijd moeilijk om de juiste mensen te vinden maar ik heb bij JouwHiFi de juiste gevonden. Erik geeft een goed advies en mijn installatie is behoorlijk vooruit gekomen met de juiste kabels. De prijzen zijn zeer aangenaam en met de advies van Erik weet je gelijk wat het eigengemaakte kabel waarmaakt ten opzichte van de duurdere merken..
  Ik ben helemaal happy en hoop gauw weer mijn installatie verder te laten bloeien. TOP Erik.. thanks mate.
 • Geplaatst door AudioMore
  Zeer aangename prijzen , alleen wat een beroerde site betreft een bestellingen doen , kan toch veel en veel aangenamer " we leven in 2018 !!

  Des te makkelijker voor de klant en veel meer omzet !

  Met vriendelijke groet.
 • Geplaatst door W.L. van Winsen
  Goed assortiment, snelle reactie op mail en bestellingen. Prima!
 • Geplaatst door Richard Kwast
  Goed advies, snelle reactie op de mail.
  Snelle verzending.
  Gewoon goed!
 • Geplaatst door Marcel.
  Weer bedankt voor de super snelle service en de uitstekende kwaliteit van het op custom gemaakte stekkerblok. Dit is de derde keer dat we zaken doen naar volle tevredenheid. De eerste keer een aantal meter kabels opgehaald nog op de oude locatie in Doetinchem. Voor de tweede keer een zesvoudig stekkerblok.maar deze was achteraf toch erg duur geworden. Op de terugweg een bekeuring van €330. Dus nu maar even gebeld en geemaild. Veel makkelijker en goedkoper. Bedankt Erik top.