Aanbieding

MIT AVt MA RCA interlinks 1 meter € 890,00 € 449,00

Gastenboek

 • 08-07-2020 - Een voorgemonteerd stekkerblok en voorgemonteerde power cable besteld bij Erik....  lees meer
 • 02-07-2020 - Topservice en supersnel geleverd. Had aanvankelijk de verkeerde connectors besteld...  lees meer
 • 27-06-2020 - Wederom top geregeld door Erik!
  Op een donderdag mailtje met bestelling...  lees meer
Plaats een bericht

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Mark
  Een voorgemonteerd stekkerblok en voorgemonteerde power cable besteld bij Erik. Levering was heel snel en compleet. Een en ander ziet er geweldig uit. Eerste luister resultaten net achter de rug en dit was de investering meer dan waard. Dit is eerste klas prijs/kwaliteit verhouding. Ber er erg blij mee.

  Dank & groet,
  Mark
 • Geplaatst door Peter van der Harst
  Topservice en supersnel geleverd. Had aanvankelijk de verkeerde connectors besteld (mijn fout) maar omruilen was geen enkel probleem. Volgende keer weer bij Erik! Zeer tevreden.
 • Geplaatst door Rory de Ruijter
  Wederom top geregeld door Erik!
  Op een donderdag mailtje met bestelling gestuurd, Vrijdag antwoord met totale kosten en ‘s middags geld overgeschreven en zaterdag alles geleverd!
  Erik dacht ook mee en gaf wat extra grote adereindhulsjes mee om kabelafscherming netjes in stekker af te werken, wederom heeft Erik meegedacht.
  JouwHiFi is inmiddels al vele jaren mijn vaste DIY High-end audio plek
 • Geplaatst door Rene
  Deze week alle benodigdheden besteld voor een stekkerblok en nieuwe stroombekabeling voor alle componenten in m'n set. Erg blij mee. Nog een laatste avondje knutselen, en dan kan ik gaan luisteren. Ben benieuwd of het verschil in inderdaad zo groot is als velen beweren.

  Erik levert supersnel, denkt mee en is heel klantvriendelijk. Volgende keer bestel ik zondermeer weer!
 • Geplaatst door Martin Schuddeboom
  Vorige week het 6 voudige stekkerblok met aansluitkabel mogen ontvangen waarvan ik erg blij ben geworden. Geeft nu een veel opener en tranparanter geluid. Meer focus en lucht om de instrumenten. Had dit in deze mate zelf niet verwacht. Kortom veel kwaliteit voor het geld. Echt een aanrader!
 • Geplaatst door Richard
  Door de jaren heen best Al aardig wat bij Jouwhifi gekocht. Ditmaal 2 hifi tuning schuko connectoren en 2 Audio grade IEC model 1 connectoren. Vooral de IEC model 1 is een goede connector tegen een schappelijk prijs! Ook na jaren gebruik blijft het koper er goed uitzien. De prijs/kwaliteit ratio maakt dat ik toch weer bij Erik uitkom. Keep up the good work
 • Geplaatst door Rob Baarda
  8 voudige stekkerdoos besteld, zeer snel geleverd, het bestellen kost iets meer moeite, maar alles omvattend positief !
 • Geplaatst door Ed
  220 doos 8 voudig met Schuko stekker besteld en keurig verpakt ontvangen. Uitstekende 220 doos met mooie kabel, klinkt duidelijk beter als mijn oude plastic doosje. Deze website is een aanrader want zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Muzikale groet, Ed
 • Geplaatst door Dick Groenhart
  Vrijdag 18 mei, na telefonisch advies van Erik, 2 Belden 19364 netsnoer doe-het-zelf pakketten van 1 meter besteld; de volgende dag in huis. De montage van het geheel is wel even een klusje, maar dat resulteert in een paar fraai ogende netsnoeren. Vervolgens de huis-tuin-en-keuken netsnoeren van de versterker en de cd-speler vervangen door de Belden netsnoeren. Ik had, eerlijk gezegd, subtiele verschillen verwacht, maar de verbetering was echt enorm. Kortom, een echte aanrader.
 • Geplaatst door Hein Wolda
  Setje luidsprekerkabels van Inakustik besteld op donderdag 3 mei, betaald en op de dinsdag erna in de bus. Snelle respons op de bestelling via "contact", en ja een "winkelwagen" zou mooi zijn maar dit werkt ook.

  Kabels zagen er prima uit maar beter nog: ze klinken fantastisch.

  Ga deze site regelmatig bezoeken want ik heb nog eea op de wensenlijst staan.
 • Geplaatst door Hank
  Het is altijd moeilijk om de juiste mensen te vinden maar ik heb bij JouwHiFi de juiste gevonden. Erik geeft een goed advies en mijn installatie is behoorlijk vooruit gekomen met de juiste kabels. De prijzen zijn zeer aangenaam en met de advies van Erik weet je gelijk wat het eigengemaakte kabel waarmaakt ten opzichte van de duurdere merken..
  Ik ben helemaal happy en hoop gauw weer mijn installatie verder te laten bloeien. TOP Erik.. thanks mate.
 • Geplaatst door AudioMore
  Zeer aangename prijzen , alleen wat een beroerde site betreft een bestellingen doen , kan toch veel en veel aangenamer " we leven in 2018 !!

  Des te makkelijker voor de klant en veel meer omzet !

  Met vriendelijke groet.
 • Geplaatst door W.L. van Winsen
  Goed assortiment, snelle reactie op mail en bestellingen. Prima!
 • Geplaatst door Richard Kwast
  Goed advies, snelle reactie op de mail.
  Snelle verzending.
  Gewoon goed!
 • Geplaatst door Marcel.
  Weer bedankt voor de super snelle service en de uitstekende kwaliteit van het op custom gemaakte stekkerblok. Dit is de derde keer dat we zaken doen naar volle tevredenheid. De eerste keer een aantal meter kabels opgehaald nog op de oude locatie in Doetinchem. Voor de tweede keer een zesvoudig stekkerblok.maar deze was achteraf toch erg duur geworden. Op de terugweg een bekeuring van €330. Dus nu maar even gebeld en geemaild. Veel makkelijker en goedkoper. Bedankt Erik top.