PS Audio DirectStream DSD DAC beschikbaar voor thuisdemo

€ 7.595,00 € 6.995,00

Product van het jaar

De DirectStream DAC van PS Audio krijgt van zowat alle belangrijke reviewers een 'Product of theYear' award. Voor één keer zijn de reviewers het allemaal eens en dat is best wel uniek. Misschien moet u toch ook maar eens luisteren ?

DirectStream DAC

Ook nu weer pioniert PS Audio met een totaal nieuwe benadering van de weergave van digitale (PCM) bestanden, hetzij van CD, hetzij van bestanden op een server, met de nieuwe PeferfectWave DirectStream DAC. Handgeschreven, discrete en op perfectie gebaseerde Delta Sigma conversie, een nieuwe baanbrekende technologie die zichzelf onderscheidt tegen om het even welk 'cost-no-object' product vandaag op de markt en die een belangrijke meerwaarde biedt voor de serieuze muziekliefhebber en/of audiofiel.
 

The Next Generation

 De PerfectWave DirectStream DAC is volledig DSD gebaseerd, zelfs voor PCM inputs. DSD werd verkozen omwille van zijn eenvoud, lineariteit, gemeenschappelijke architectuur, immuniteit tegen kabel en input verschillen en 'last but not least', de mogelijkheid om de door klassieke PCM decodeer technieken gemaskeerde, subtiele muzikale details die voorheen begraven waren in de digitale media naar voren te brengen.

De DirectStream DAC is een van de weinige high-end producten die de beperkingen van de traditionele digitaal naar analoog converters (DAC's) volledig overstijgt door zijn compromisloze prestaties, om het even welke medium de data aanlevert, zij het een CD speler, een harde schijf, een computer, een netwerk of het internet.

 

Een complete oplossing

De DirectStream DAC is een complete oplossing die kan worden gebruikt op verschillende manieren. Als een stand-alone DAC, accepteert de DirectStream DAC input van een digitaal aangesloten bron, zoals een cd-speler, een CD transport, een ontvanger voor digitale televisie, een muziek server of computer. Met de (optionele) netwerkbridge fungeert de DirectStream DAC als een muziekserver en heeft hij toegang tot elk DNLA compatibel netwerk, zoals een NAS, computer en kan hij zelfs rechtstreeks vanaf het internet muziek streamen

Als voorversterker, c.q. controlcenter, kan de DirectStream DAC rechtstreeks aangesloten worden op een eindversterker, met de volume en balansregeling en de inputselector waarmee u een van de zeven digitale ingangen kiest, kan u hem volledig besturen met een iPad, iPhone of iPod, zonder ook maar uit je luisterstoel te komen.

Asynchrone ingangen
De DirectStream DAC heeft 7 asynchrone digitale ingangen,waaronder twee I²S over HDMI, één optische TOSLINK, één coax S/PDIF, één gebalanceerde AES/EBU, één 192 kHz 24 bit USB ingang en de optionele netwerk Bridge.

De HDMI-ingangen zijn niet geschikt voor het accepteren van HDMI-data, maar worden in plaats daarvan gebruikt in een unieke, door PS Audio ontworpen standaard voor I²S gegevens (het oorspronkelijke data management systeem binnen elk transport, CD-speler en DAC) om op de best mogelijke manier data van de PerfectWave memory player over te brengen naar de DAC. 

De PerfectWave Bridge
Als u muziek die is opgeslagen op uw computer wenst af te spelen via de DirectStream DAC biedt de asynchrone 192kHz 24 bit USB-ingang u hiervoor een gemakkelijke en goede oplossing. 
Maar als u daarentegen verkiest geen computer te gebruiken of u wil de computer los van uw audiosysteem dan kan u gebruik maken van de optionele netwerkbridge, die u toelaat audio te streamen via uw thuis netwerk. 

De PerfectWave Bridge is een sterk staaltje van techniek. Zij verbindt al uw digitale muziekbronnen in uw huis doorheen uw thuisnetwerk. De Bridge zorgt voor een bit perfecte uitvoering van uw muziek en dit voor elke sample rate tot 192 kHz, 32 bit audio en brengt compromisloze muziek in uw high-end audio systeem. 
U kan de DirectStream DAC bestellen met de optionele bridge of deze later (laten) installeren, naargelang uw persoonlijke voorkeur.

Persbericht PerfectWave DirectStream DAC
White Paper - technische informatie omtrent de DirectStream DAC
Video's
splitter

 

Specificaties

 

  • Asynchrone USB 192kHz input
  • Made in Boulder, USA
  • Native en Native X modus
  • Ingebouwde digitale lens
  • 7 digitale asynchrone ingangen
  • Streaming functionaliteit met de optionele netwerkbridge
  • geïntegreerde balans en volume controle
  • Kleuren aanraakscherm met album cover art
  • Lage jitter PercfectWave klokken
  • Verkrijgbaar in zwart en zilver