PS Audio P3 Power Plant

€ 3.895,00

P3 Power Plant

Onze jongste telg en meteen ook de betaalbaarste wisselstroom re-generator, de PerfectWave Power Plant P3, is het ultieme toestel voor de aanlevering van perfecte stroom aan uw audio/video installatie.

Het hart van de PerfectWave Power Plant P3 is een interne, hoog vermogen analoge versterker die perfect geregelde wisselstroom produceert met extreem lage vervorming en een ultra lage uitgangsimpedantie. PS Audio's gepatenteerde sinus golf technologieën als CleanWave en MultiWave bieden u de mogelijkheid om systeem specifiek, uw installatie te gaan fijn tunen.

De PerfectWave Power Plant P3 levert piek tot 1000 Watt (750 Watt continu) op de geregenereerde uitgangen (3) en tot 1750 Watt op de gefilterde uitgang (1) én hij doet dit ongelooflijk snel dankzij zijn ingebouwde reserves, mede daardoor wordt uw set een stuk dynamischer.

 

Waarom heeft u een Power Plant nodig ?

Alles wat we horen in een audiosysteem is in een of andere vorm gemoduleerde wisselstroom. Hetzelfde gaat ook op voor een videosysteem, alles wat je ziet is ook opgebouwd vanaf wisselstroom. Spijtig genoeg is onze liefde voor de best mogelijke reproductie van opgenomen geluid of beeld afhankelijk van de stroom die ons aangeleverd wordt door de energieleveranciers. Wisselstroom is het fundament van elk audio/video systeem.

In de meer dan 50 jaar dat high-end audio evolueert hebben we geleerd dat de stroom die ons aangeleverd wordt alles behalve zuiver en stabiel is en zelfs vaak van heel slechte kwaliteit is. De PS Audio PerfectWave Power Plant is dé oplossing voor dit probleem, hij gebruikt de aangeleverde stroom alleen om nieuwe, stabiele stroom te genereren en biedt zo de mogelijkheid aan de componenten in uw systeem om het beste van zichzelf te geven. De Power Plants worden beschouwd als dé belangrijkste component in een A/V systeem. Met een PerfectWave Power Plant zal je set altijd in staat zijn optimale performantie te leveren

Als het status quo niet meer voldoet...
U heeft aanzienlijk geïnvesteerd in uw liefde voor muziek, van een belangrijke persoonlijke investering tot voor sommigen, een klein fortuin; allemaal om een zo getrouw mogelijke weergave van uw audiosysteem te verkrijgen. En zelfs al heeft u de beste en duurste apparatuur in huis, uw electriciteitsleverancier helpt u niet echt verder. U heeft absoluut goede, zuivere en stabiele wisselstroom nodig om uw set optimaal te laten presteren.

Spijtig genoeg is de stroom die uw huis binnen komt alles behalve zuiver, maar vervormd, vuil en helemaal niet stabiel. De tijd om u daar zorgen over te maken is nu voorbij. De PerfectWave Power Plant P3 neemt wisselstroom aangeleverd door uw leverancier, vormt deze om naar gelijkstroom en genereert dan nieuwe, zuivere en stabiele wisselstroom.

Sinds meer dan 13 jaar produceren de Power Plants over heel de wereld perfecte wisselstroom en helpen zo audio en video liefhebbers om het allerbeste uit hun installatie te halen.

Ga voor groen
Met een P3 in uw set kan je niet alleen de algemene status van je systeem of de stroomvoorziening nakijken, maar ook emails ontvangen om eventuele problemen te melden. Daarnaast kan u op de P3 verschillende periodes instellen waarop uw set met vakantie mag, of de set op welbepaalde tijdstippen laten aan en uitschakelen zodat u geen onnodige energie verbruikt.

Je kan dit doen zone per zone, om het even wanneer, dag of nacht. De P3 zorgt ervoor dat uw set klaar staat als je hem nodig hebt. Op de controlepagina van uw P3 op het web staat een handige kalender, gewoon de dagen en tijdstippen aanklikken waarop je het systeem aan of uit wil en dat is het, de rest doet de P3.
 

splitter

 

 

Specificaties

TRV-A300SER

 • Geregenereerde wisselstroom
 • Sinus golf met extreem lage vervorming
 • 100 keer lagere uitgangsimpedantie
 • MultiWave en CleanWave
 • Real Time oscilloscoop
 • Ingebouwde THD analyse
 • Kleuren aanraakscherm
 • 750 Watt continu uitgangsvermogen
 • 1000 Watt piekvermogen
 • 4 Schucko uitgangen (EU versies), waarvan 1 gefilterde
 • Verkrijgbaar in zwart en zilver