Aanbieding

Gastenboek

  • 22-05-2018 - Vrijdag 18 mei, na telefonisch advies van Erik, 2 Belden...  lees meer
  • 10-05-2018 - Setje luidsprekerkabels van Inakustik besteld op donderdag 3 mei, betaald...  lees meer
  • 22-04-2018 - Het is altijd moeilijk om de juiste mensen te vinden...  lees meer
Plaats een bericht
Vorige Artikel 8 van 8 Volgende

PS Audio Quintet Power Center

€ 349,00

Zeer nette gebruikte Quintet met originele verpakking.

Passief netfilter en bescheming in een eigentijdse, compacte vormgeving.

Het Quintet Power Center beschermt uw A/V set tegen schadelijke piek- en onderstromen én blikseminslag.
Daarnaast zorgt zijn `Sate of the Art` netfilering met Nano-Crystalline scheiding van de verschillende zones voor een aangenaam en rustig klank en videobeeld.
Probeer de Quintet zeker ook in uw TV/Video set!

Vijf stopcontacten, gescheiden zones, bescherming tegen bliksem voor TV, Satteliet, modem enz.

Prijs/kwaliteit kent de Quintet géén concurrentie! De Quintet krijgt dan ook niet voor niets, jaar na jaar, de meest prestigieuze onderscheidingen!

 

Wanneer budget of ruimte de aanschaf van een Power Plant Premier zouden uitsluiten dan is er geen betere keuze dan een Quintet of Duet Power Center. Beiden bieden opmerkelijke resultaten aan een aantrekkelijke prijs. De keuze tussen Quintet en Duet komt vooral neer op het aantal uitgangen dat u nodig heeft. Ze bieden beiden dezelfde filtering én bescherming. De Duet heeft 2 van elkaar gescheiden uitgangen, de Quintet heeft er 5 en biedt daarnaast ook bescherming voor TV, Satteliet, ADSL router enz.

De behuizing van de Quintet is geextrudeerd uit een dik stuk aluminium waarna het met de meest moderne CNC technieken bewerkt wordt, na geadonizeerd te zijn blijft er een prachtig voormgegeven sculptuur die door zijn materiaalkeuze tegelijkertijd gedempt (vibraties) en afgeschermd is.

 

Met de Quintet kan je een volledige set van stroom voorzien en beschermen tegen piek- en onderstromen én blikseminslag. Met zijn 5 IsoZones™, microprocessor controle en `state-of-the-art` filtering zorgt hij bovendien voor een ongeevenaarde klank- en/of beeldbeleving, zonder ook maar een beetje in te boeten aan dynamiek dankzij de Nano Crystalline kernen.

 

Géén beperking naar stroom toe!

Alles wat door het stopcontact kan, kan ook door de Quintet.
Er is absoluut geen enkel stroombeperking met de Quintet, u kan er perfect uw volledige audio-video set op aansluiten en genieten van storingsvrij beeld en klank!

Elke zone van de Quintet zorgt voor een perfecte reiniging van de inkomende stroom én scheidt ook nog eens de aangesloten apparatuur electrisch van elkaar om te vermijden dat deze mekaar zouden gaan vervuilen met de terugkerende stroom.

Elke IsoZone wordt aangestuurd door een filter gemaakt uit pure Nano Crystalline, een opmerkelijk nieuw materiaal met de hoogst mogelijke magnetische doorlaatbaarheid waardoor er zowel een uitstekende scheiding als filtering kan gerealiseerd worden zonder dynamische beperkingen.

 

Waarom met minder tevereden zijn ?

Vijf gescheiden zones, (IsoZones™), apart opstartbare zones, beveiliging voor kabel, sattelliet en zelfs een ADSL modem, 12 Volt triggers (2), super kompleet dus!

De allernieuwste nano filtering technologie door PS Audio ontwikkeld staat borg voor een mooi, rustig klankbeeld, zonder dynamiekverlies. De Quintet is ook heel mooi op beeld, plasma of projector.
En, hij garandeerd 100% bescherming van uw dure apparatuur tegen piekstromen en blikseminslag!

Onafhankelijk van de configuratie van uw audio/video systeem, als u op zoek bent naar een betaalbaar netfilter dat naast `Schone stroom` ook nog eens een perfecte bescherming biedt voor uw aangesloten apparatuur tegen blikseminslag en piekstromen, dan zijn de Duet of de Quintet de beste keuze die u kan maken!